Bedømmelser, anmeldelser og feedback 2.0.0 - Nye indstillinger, bedre UX

”Vær unægtelig god. Ingen markedsføringsindsats eller sociale medier-buzzword kan erstatte det. ”- Anthony Voldokin

Nøglen til at give brugerne det bedste produkt er at fortsætte med at forbedre det. Du fokuserer på at give dem en god oplevelse og at imødekomme deres behov. Og det er det, vores produktopdateringer handler om.

WISDM-vurderinger, anmeldelser og feedback er et unikt plugin, der har hjulpet med at udfylde et funktionalitetsgap i LearnDash-økosystemet. Med udvidelsen kan du give dine studerende en chance for at tale deres meninger, tilføje socialt bevis på dine kurser og øge tilmeldinger.

Den seneste opdatering pakker den nødvendige punch for at gøre plugin omfattende og for at forbedre dets funktionalitet flere foldes.

WISDM-vurderinger, anmeldelser og feedback 2.0.0


Den seneste version af Wisdm ratings, anmeldelser og feeback tilbyder værktøjer til kontrol af indhold og placering af anmeldelser samt muligheder for bedre søgning og analyse. Hvad der er endnu bedre er, at hele plugins grænseflade har fået en ansigtsløftning, der gør UI'en mere slank og mere moderne.

Du kan se alle detaljer under hætten i changelog, men her er højdepunkterne:

Sorter og filtrer vurderinger


For at gøre det lettere for seerne at søge efter anmeldelser, er der en mulighed for at sortere anmeldelser (efter de nyeste eller bedst bedømte) eller filtrere dem efter stjernebedømmelse.

Sortering af anmeldelser efter de seneste hjælper interesserede studerende med at forstå, hvor godt kurset opretholdes, og hvis indholdet stadig er relevant.

Filtrering af anmeldelser, der har lav bedømmelse, kan hjælpe med at identificere kursmangler og høje ratings kan fortælle studerende, hvad der får kursen til at skille sig ud fra sine konkurrenter.

Rediger eller slet anmeldelse


Det er meget muligt, at studerende ønsker at ændre den gennemgang eller bedømmelse, de har givet for et bestemt kursus. Det kan være fordi deres oplevelse er ændret eller kursusindholdet. I dette tilfælde er der en mulighed for at redigere indholdet eller slette anmeldelsen helt.Bestem anmeldelse af placering


Når du viser kursusvurderinger og anmeldelser, er der tre forskellige positioner, hvor du kan placere studerendes meninger - efter kurset, før kursusindholdet eller hvor som helst på siden med kursusdetaljer ved hjælp af en kort kode.

Denne mulighed giver dig fleksibiliteten til bedst at markedsføre dit kursus.

Vejen foran


Wisdm-vurderinger, anmeldelser og feedback er det ideelle plugin til at markedsføre dine kurser og få ægte feedback fra studerende til at forbedre indholdet.

Det er tid nu at opdatere til den seneste version og give dine brugere ahttps: //wisdmlabs.com/learndash-ratings-reviews-feedback/ en bedre kursusgennemgangsoplevelse!

Opdatering til WISDM-vurderinger, anmeldelser og feedback 2.0.0.

Indlæggets vurderinger, anmeldelser og feedback 2.0.0 - Nye indstillinger, Bedre UX dukkede først ud på WisdmLabs.

0 Comments

×